WasaPlan

WasaPlan Oy vaasalainen suunnittelutoimisto. Tarjoamme arkkitehti- ja rakennesuunnittelua sekä muita palveluitamme koko Suomen alueella.

Arkkitehtisuunnittelu

Tarjoamme arkkitehtisuunnittelua rakentamisen eri sektoreille.  Suunnittelemme uudiskohteita, laajennuksia, käyttötarkoituksen muutoksia, korjausrakentamista, julkisivuremontteja ja sisustuksia tilaajan tarpeen mukaan. Erityisosaamisaluitamme ovat asuntosuunnittelu (kerrostalot, rivitalot, paritalot, omakotitalot)  sekä toimitilojen suunnittelu kaupan ja teollisuuden tarpeisiin.

Lue lisää

Rakennesuunnittelu

Haemme rakennesuunnittelussa kustannustehokkaat ratkaisut, jotka täyttävät tilaajan, urakoitsijan ja käyttäjän tarpeet. Tarjoamme asiakkaillemme mielellään sekä arkkitehti- että rakennesuunnittelun, jolloin oikeat rakenteet voidaan huomioida suunnitelmiin ensimmäisistä luonnoksista lähtien.

Lue lisää

Talotekniikan suunnittelu

Talotekniikan suunnittelussa haemme energiatehokkaat ja taloudelliset ratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan. Tarjoamme lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtosuunnittelupalveluita sekä teknistä isännöintiä. Suunnittelemme ja konsultoimme kaikissa talotekniikan tarpeissa uudisrakennuksista erilaisiin muutostöihin ja korjausrakentamiseen.

Lue lisää

Osa WasaGroup-konsernia

WasaPlan on osa WasaGroup-konsernia, jonka muita tytäryhtiöitä ovat rakennusliike WasaCon, konevuokraamo WasaTrade sekä kiinteistösijoitusrahasto WasaGroup Funds.

Luotettavakumppani

Kuinka voimme auttaa? Ota yhteyttä