Katsaus WasaPlanin käynnissä oleviin suunnitteluhankkeisiin

24.4.2024

WasaPlan Oy on jo 14 vuoden ajan toteuttanut monipuolisia suunnitteluprojekteja rakennusliikkeille, kiinteistökehittäjille, julkiselle sektorille, asunto-osakeyhtiöille ja yksityishenkilöille ympäri Suomen. Pitkät asiakassuhteet todistavat, että toimiston tekemä suunnittelutyö on arvostettua, laadukasta ja tehokasta. 

Täyden palvelun suunnittelutoimisto

WasaPlan on täyden palvelun suunnittelutoimisto ja tarjoaa asiakkailleen arkkitehtisuunnittelua, rakennesuunnittelua, sähkösuunnittelua ja tietomallikoordinointia. Jokainen suunnitteluala toimii itsenäisesti, mutta voimme tarjota myös kokonaisuuksia, joissa vastaamme kaikista suunnittelualoista. Tämä mahdollistaa saumattoman ja tehokkaan suunnitteluprosessin. Tällöin vältytään myös osaoptimoinnilta, myös rajapintoja ja epäjatkuvuuskohtia on vähemmän. 

WasaPlan kuuluu WasaGroup-konserniin ja toimii koko Suomen alueella. Suunnittelemiamme kohteita löytyy aina Ivalosta Helsinkiin saakka.

Minkälaisia hankkeita WasaPlanilla on käynnissä juuri nyt?

Alla tilannekatsaus suunnittelualoittain:

Arkkitehtisuunnittelu

Arkkitehtitiimimme työstää aktiivisesti useita merkittäviä projekteja, jotka kattavat niin julkisia kuin yksityisiäkin hankkeita:

  • Kotkassa nousee Arto Tolsa -areenan katsomorakennus, joka tarjoaa istumapaikat 1 500 katsojalle ja valmistuu keväällä 2024.
  • Vimpelin kunnalle työstetään parhaillaan koulukeskuksen hankesuunnittelua.
  • Lisäksi työn alla on useita asuinrakennushankkeita (ketjutaloja, rivitaloja ja kerrostaloja) useille rakennusliikkeille eri puolilla Suomea.

Näkymä-AT-Areena
Arto Tolsa -areenan katsomorakennus (havainnekuva)

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelutiimimme on voittanut useita kilpailutuksia ja työskentelee parhaillaan seuraavien projektien parissa:

  • Vaasan Palosaarella Vaasan opiskelija-asuntosäätiön (VOAS) kerrostalon sähkösuunnittelu on parhaillaan käynnissä.
  • Maalahdessa sijaitsevan Söderfjärdsbackenin päiväkodin sähkösuunnitelmat ovat valmiit ja päiväkodin rakentaminen käynnistyy piakkoin.
  • Pyhäjärvelle suunnitellaan hyvinvointitaloa, joka yhdistää kirjasto-, kulttuuri- ja liikuntatilat. WasaPlan vastaa kohteen sähkösuunnittelusta.
  • Sähkösuunnittelua tehdään parhaillaan myös yksityisille kiinteistönomistajille Vaasan keskustassa tilojen käyttötarkoituksen muutoksiin liittyen ja Kalajoen kaupungin uuteen päiväkotihankkeeseen.

Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelutiimimme jatkaa suunnittelutyötä erilaisissa yksityisissä teollisuus- ja asuntokohteissa.

Tietomallikoordinointi (BIM)

Lähes jokaisessa hankkeessamme toimimme myös BIM-koordinaattorina, mikä varmistaa projektien sujuvan etenemisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Edellä mainittujen lisäksi WasaPlan on myös mukana WasaGroupin kohteiden hankekehityksessä ja suunnittelussa.

Lisätiedot

Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää osaamistamme ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnittelijoiltamme löytyvät pätevyydet vaativien kohteiden suunnitteluun kaikilla suunnittelualoilla.

Lisätietoja palveluistamme, osaamisestamme, meneillään olevista ja tulevista hankkeistamme saat:

Juha Koivusalo
Suunnittelujohtaja
040 591 2662
juha.koivusalo@wasaplan.fi
www.wasaplan.fi
Jätä yhteydenottopyyntö

Juha Koivusalo-2