Ajankohtaista

WasaPlan vastasi Starkin nonstop 24/7 -myymälän pää- ja arkkitehtisuunnittelusta

 

Stark Suomen uusin toimipiste avautui Helsingin Konalassa keväällä. Toimipiste palvelee rakentajia vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä. WasaPlan vastasi haastavan korjaushankkeen pää- ja arkkitehtisuunnittelusta. Hankkeeseen haastetta toivat mm. käyttötarkoituksen muutoksesta johtunut kaavamuutosprosessi, paloturvallisuusasiat ja tontin päädyssä kulkeva kaasuputki. 

Stark, Konala-9084 pienennetty-1
KIVIKIILA view03

Vaasan Kivihakaan nousee WasaPlanin suunnittelema toimisto- ja toimitilakeskittymä


Vaasan Kivihaassa on käynnissä toimisto- ja toimitilakeskittymän Kivikiilan rakennustyöt. WasaPlan Oy on vastannut kiinteistöjen arkkitehti-, rakenne- ja sähkösuunnittelusta sekä tietomallintamisesta.

Rakennesuunnittelun monitaituri Maarit Vainion sydän sykkii betonirakenteille

 

Maarit Vainio on kotoisin Itä-Suomen Outokummusta ja on tunnettu kyvystään tarttua haasteisiin rohkeasti – jo nuorena hän päätti suunnata Oulun teknilliseen oppilaitokseen opiskelemaan rakennustekniikkaa, vaikka 1990-luvun lama heitti varjonsa alalle. Vuonna 1998 hän valmistui rakennusinsinööriksi ja aloitti uransa jyväskyläläisessä insinööritoimistossa.

Maarit Vainio 600x400
Areenan katsomo 600x400

Katsaus WasaPlanin käynnissä oleviin suunnitteluhankkeisiin


WasaPlan Oy on jo 14 vuoden ajan toteuttanut monipuolisia suunnitteluprojekteja rakennusliikkeille, kiinteistökehittäjille, julkiselle sektorille, asunto-osakeyhtiöille ja yksityishenkilöille ympäri Suomen. Pitkät asiakassuhteet todistavat, että toimiston tekemä suunnittelutyö on arvostettua, laadukasta ja tehokasta. 

Kurkkaa, mitä hankkeita WasaPlanilla on parhaillaan käynnissä.

Suunnittelupäällikkö Minna Iisakka: ”Parasta työssäni ovat monipuoliset suunnitteluprojektit ja mahtava työyhteisö.”

 

Rakennusarkkitehti Minna Iisakka on työskennellyt WasaGroup-konsernin suunnittelutoimistossa WasaPlanilla sen perustamisvuodesta 2010 lähtien. Viime kesänä Minna päätti muuttaa Vaasasta lähemmäksi Helsingissä opiskelevia lapsiaan, ja työpaikka seurasi mukana.

Minna Iisakka 600x400
Alexander Mangs 600x400

Sähköasentajan ammatti antoi Alexander Mangsille tukevat eväät lisäopintoihin ja sähkösuunnittelijan töihin


Alexander Mangs työskentelee sähkösuunnittelijana WasaGroupin tytäryhtiössä, suunnittelutoimisto WasaPlanilla. Työnsä parhaiksi puoliksi hän nimeää monipuoliset suunnittelutehtävät ja mukavat työkaverit.