WasaPlan Oy on kehittänyt uudenlaisen yhteistyömallin suunnittelutöiden järjestämiseen.

Ensimmäisen yhteistyösopimuksen WasaPlan Oy on allekirjoittanut ARKdot Oy:n kanssa.

Arkkitehtitoimisto WasaPlan Oy on kehittänyt uudenlaisen, houkuttelevan yhteistyömallin suunnittelutöiden järjestämiseen. Mallissa suunnittelijoita ympäri Suomea pystyy tekemään arkkitehti-, rakenne-, LVI- tai sähkösuunnittelutöitä alihankintana WasaPlan Oy:lle.

Ensimmäisen yhteistyösopimuksen WasaPlan Oy on allekirjoittanut ARKdot Oy:n kanssa. ARKdot Oy:n toimitusjohtaja, rakennusarkkitehti Kati Suomi tulee tekemään arkkitehtisuunnittelutöitä alihankintana oman yrityksensä kautta.

”On mukava päästä tekemään yhteistyötä ammattitaitoisten suunnittelukollegoiden kanssa monipuolisten hankkeiden tiimoilta. Odotan innolla erityisesti sitä, että kaikki yhteistyökumppanit hankkeiden sisällä ovat saman katon alla”, Kati iloitsee.

Oletko sinäkin kiinnostunut tekemään suunnittelutyötä alihankintana WasaPlan Oy:lle? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!