Kolmen katon harjannostajaiset Vaasassa

Torstaina 5.6.2014 juhlittiin kolmen WasaPlan Oy:n suunnitteleman liikerakennuksen harjannostajaisia Vaasassa.

WasaGroupin hallintoa harjakaisissa

Koy Vaasan Svennan Kulma on valmistumassa kesäkuun loppuun mennessä Klemettilässä Opistokadulla. Kohteeseen tulee Toimialakirjanpito Oy:n sekä Anvia Securin uudet toimitilat. Rakennuksessa on myös vapaana yksi katutalon liiketila sekä kellaritilaa.

Koy Vaasan Gneissihovi valmistuu syksyn aikana Kivihakaan Gneissikujalle. Rakennukseen siirtyvät WasaGroup-konsernin yhtiöt WasaCon Oy, WasaTrade Oy, WasaPlan Oy ja WasaSteel Oy sekä Würth, Pekkaniska Oy ja Värimiehet. Gneissihovin 2-vaihe on suunniteltu aloitettavaksi syksyn aikana ja siinä on vapaana eri kokoisia liiketiloja.

Kolmas harjaan noussut kohde on Vaasan Tokmannin tavaratalo, joka avataan Kivihaassa Kokkokalliontiellä loppusyksystä.

Koy Vaasan Svennan Kulma ja Koy Vaasan Gneissihovi kuuluvat Wasa Funds I – kiinteistörahastoon.